Hydrogyr

Plan van de Website

 

PRESENTATIE VAN DE FIRMA

Presentatie

 

Overheidswerken

 
Industrieel Water
 
Technieken en afbeeldingen
 
Lokalisatie van onze firma
 
Neem met ons contact op
 
Hydro Engineering
 
 
 
REFERENTIES
 

 

HYDRO-TECHNOLOGY n.v. is een firma gespecialiseerd in het ontwerpen en het bouwen van waterzuiveringsinstallaties.

Haar domein is :

  • de industriŽle proceswaterbereiding
  • de industriŽle afvalwaterzuivering
  • de drinkwaterbereiding
  • de huishoudelijke afvalwaterzuivering (kleine gemeenschappen).

Waterbeheer wordt hedendaags meer en meer ingewikkeld.

Water heeft de eigenschap talrijke stoffen in oplossing te brengen en vaste stoffen te vervoeren. Het is dus steeds noodzakelijk het water na gebruik te zuiveren vooraleer het terug in de natuur te mogen lozen. De lozingsnormen worden strenger en de afvalwaterzuiveringsinstallaties dienen steeds hogere zuiveringsrendementen te halen. De maken van drinkwater of industrieel proceswater worden ingewikkelder en nieuwe technieken dienen toegepast te worden.

Een uitgebreide ervaring en de kennis van de laatste zuiveringstechnieken worden dan onontbeerlijk..

Leg ons uw problemen voor ... en wij vinden u een aangepaste oplossing. Meer dan 10 jaar ervaring sinds de stichting van onze firma in 1990, waarbij voor meerder personeelsleden meer dan 15 bijkomende jaren ervaring bij een internationaal gekende waterzuiveringsfirma, zijn tot uw dienst.

Het beste zuiveringschema in functie van de gewenste zuiveringsrendementen, van de beschikbare ruimte, van de omvang van de meetapparatuur, ....

Wij bestuderen voor u het zuiveringschema, de omvang en de inplanting van de bouwwerken, de toestellen, de leidingen. Wij zorgen voor de aankoop, de levering en de montage, de elektrische en hydraulische aansluitingen, het opstarten, de vorming van het personeel, de richtlijnen voor de uitbating en het onderhoud, de dienst na verkoop. Naar wens zorgen wij eveneens voor het onderhoud en de periodieke controle van de installatie.

Zowel voor het zuiveren van 1 m≥/uur als van 1.000 m≥/uur, zowel voor openbare instellingen als voor de private sector, vindt u bij ons de best aangepaste oplossing..

Een klik links van deze tekst en u ontdekt wat wij voor u in staat zijn te doen. U kunt ons eveneens een e-mail zenden en wij zullen met u zo vlug mogelijk contact opnemen.

Indien u met eigen krachten uw zuiveringsinstallatie wilt bouwen, kan onze tussenkomst beperkt blijven tot de studie en het opmaken van de richtlijnen (lastenboek en richtplannen), al dan niet gevolgd door de werfleiding. Dit wordt dan de taak van ons studiebureau HYDRO-ENGINEERING waarvan u alle kenmerken kunt ontdekken door een klik op de overeenkomstige knop links van deze tekst.

Een e-mail naar ons zenden  
  Terug naar het begin van deze blz.
Terug naar de voorgaande blz.

Terug naar de eerste blz